Bistriţa: Penultima probă la BAC – Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Penultima probă la BAC – Adevărul la minut
Bistriţa: Penultima probă la BAC – Adevărul la minut

Ştiri pe scurt. Examenul de bacalaureat aproape de final. Gloria se pregăteşte de etapa a V-a a Ligii întâi şi bistriţenii au astăzi ultima şansa de a se înscrie la examenul de suplinire pentru cele 300 de posturi de profesor disponibile.

EXAMEN

Penultima proba la BAC

82 de elevi au susţin astăzi proba la disciplina din aria curriculară corespunzătoare specializării. Elevii au ales dintre 33 de discipline. Probele din sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat se încheie mâine. Foştii liceeni îşi vor afla rezultatele vineri, 28 august, dată când vor putea depune şi contestaţii, în intervalul orar 16.00-20.00

SPORT


Gloria se pregăteşte pentru etapa a V-a a Ligii I
Echipa bistriţeană se pregăteşte pentru întâlnirea de sâmbătă cu Universitatea Craiova. Meciul începe de la ora 19.30 pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova şi va fi transmis în direct pe GSP TV. După această partidă meciurile din Liga întâi vor fi oprite timp de două săptămâni pentru că jucătorii convocaţi la naţională au programate două meciuri.

ÎNVĂŢĂMĂNT

Încă o şansă de a ajunge la catedră

Bistriţenii care vor să predea din toamnă, mai au la dispoziţie 300 de posturi vacante la Inspectoratul Şcolar Judeţean. Cei interesaţi s-au mai putut înscrie astăzi la concursul de suplinitori care va avea loc vineri 28 august. 131 dintre aceastea sunt posturi cu jumatate de normă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite