Bistriţa: Nouă şansă la BAC

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Nouă şansă la BAC
Bistriţa: Nouă şansă la BAC

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat din acest an va debuta la începutul săptămânii viitoare , în data de 17 august.

Absolvenţii de liceu care au ratat prima sesiune a examenului de bacalaureat sau care nu au promovat toate probele mai au câteva zile la dispoziţie pentru a se pregăti pentru o nouă rundă de testări. Sesiunea de toamnă a BAC-ului va avea loc în perioada 17- 26 august.  Cei 745 elevi bistriţeni care au fost respinşi în sesiune de vară  la anumite probe pot cere evaluarea doar la disciplina nepromovată.

Calendarul examenului arată în felul următor: în data de 17 august proba orală la limba şi literatura română, urmată de cea la limba maternă în 18 august. Absolvenţii vor susţine examenul pentru limba străină în data de 19 august.

Prima proba scrisă, cea la limba şi literatura română, va avea loc în 20 august, 21 august este data rezervată pentru proba scrisă la limba şi literatura maternă, 24 august -proba obligatorie a profilului, 25 august -o probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, care poate fi o probă scrisă sau practică, 26 august -o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării, tot probă scrisă sau practică. Rezultatele vor fi afişate în 28 august , dată când se vor prelua şi contestaţiile între orele 16.00 şi 20.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite