Bistriţa: Încep înscrierile pentru sesiunea de BAC din toamnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Încep înscrierile pentru sesiunea de BAC din toamnă
Bistriţa: Încep înscrierile pentru sesiunea de BAC din toamnă

Absolvenţii claselor a XII-a care nu au reuşit să promoveze examenul de bacalaureat în prima sesiune din acest an mai au o şansă în august. Înscrierile pentru examenul de luna următoare încep mâine.

Cei 745 de absolvenţi bistriţeni declaraţi respinşi după prima sesiune a BAC-ului pot să se înscrie începând de mâine  dimineaţă  pentru examenele din toamnă. Înscrierile se fac doar  în perioada 13-17 iulie. Candidaţii mai au o lună la dispoziţie pentru a se pregăti pentru noua sesiune de examene.

Calendarul examenului arată în felul următor. În data de 17 august proba orală la limba şi literatura română, urmată de cea la limba maternă în 18 august. Absolvenţii vor susţine examenul pentru limba străină în data de 19 august.

Prima proba scrisă, cea la limba şi literatura română va avea loc în 20 august, 21 august este data rezervată pentru proba scrisă la limba şi literatura maternă, 24 august -proba obligatorie a profilului, 25 august -o probă la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării, care poate fi o probă scrisă sau practică, 26 august -o probă la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzătoare specializării, tot probă scrisă sau practică. Rezultatele vor fi afişate în 28 august , dată când se vor prelua şi contestaţiile între orele 16.00 şi 20.00.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite