Anita Hartig a valsat la Balul Operei din Viena

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anita Hartig la Balul Operei din Viena
Anita Hartig la Balul Operei din Viena

Anita Hartig, soprana din Bistriţa care a cântat la Balul Operei din Viena, a avut ocazia să facă şi câţiva paşi de vals la faimosul bal vienez. La bal au fost aproape 5000 de participanţi, printre care şi preşedintele Austriei şi mai multe personaje din showbiz-ul austriac

Tânăra soprană dintr-o familie de saşi bistriţeni a cântat joi seara, la Balul Operei din Viena, o arie din rolul Musette, din „Boema" lui Puccini. După spectacol, a rămas alături de miile de participanţi la cel mai spectaculos eveniment monden din Europa, cu tradiţie de sute de ani în Austria. Anita a purtat o superbă rochie violet şi a valsat în sala mare a Operei.

„A fost destul de aglomerat. Mulţime de oameni printre care te miscai destul de greu. A fost prezentă multă lume bună, printre care şi  preşedintele Austriei şi personaje din showbiz din Austria.  A fost bine. Apariţia mea a plăcut publicului", a spus soprana.

Balul a ţinut până la 5 dimineaţa şi oamenii au avut ocazia să se delecteze cu diverse genuri de muzică, de la valsuri şi polci, până la muzică de club.  „Au fost diferite încăperi cu diferite genuri de muzică. Aşa ca să fie pe gustul tuturor. În sala mare erau valsuri şi polca, iar în celelalte încăperi, formaţii de latino, muzica din 80 şi aşa mai departe", a povestit Anita.

Soprana a mai spus că unii oameni au venit la bal pentru a fi consemnaţi de presa mondenă, alţii pentru că ştiu cu adevărat ce înseamnă opera. „Unii au venit la bal de ochii presei. Alţii poate pentru că aşa era în tradiţia familiei şi ştiau ce înseamnă opera", a remarcat soprana.  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite