Angajaţii CJAS Bistriţa vor salarii mai mari din cauza Armatei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szekely Wilhelm, directorul CJAS BN îşi cere sporurile salariale în sintanţă
Szekely Wilhelm, directorul CJAS BN îşi cere sporurile salariale în sintanţă

În frunte cu Szekely Wilhelm, 44 de angajaţi ai Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate au cerut statului, în instanţă, acordarea unui spor de 10% din salariu din cauza locului în care îşi desfăşoară activitatea. Ei spun să sunt afectaţi de radiaţiile unor antene ale Garnizoanei Bistriţa, aflată în vecinătatea sediului CJAS.

Sporul pe care îl cer angajaţii CJAS le-a fost acordat o perioadă, dar odată cu venirea crizei şi tăierea sporurilor pe care le primeau bugetarii le-a fost tăiat din nou. Acum îşi cer în instanţă banii reatroactiv. Potrivit Mediafax, Szekely Wilhelm se află şi el pe lista reclamanţilor şi spune că zgomotul făcut de antenele de comunicaţie ale Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa este atât de puternic, încât în momentele în care acestea sunt în funcţiune, în birourile CJAS nu se poate lucra deloc.

Deşi sunt conştienţi că procesul, înregistrat la secţia Contencios Administrativ a Tribunalului Bistriţa-Năsăud, va dura foarte mult timp, funcţionarii publici sunt hotărâţi să meargă până la capăt pentru a primi aceste compensaţii.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite