Ambulanţa Bistriţa îşi caută directori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serviciul de Ambulanţă Bistriţa angajează trei directori
Serviciul de Ambulanţă Bistriţa angajează trei directori

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud face angajări luna aceasta pentru trei posturi de directori. Concursul pe posturi va avea loc în perioada 17-30 noiembrie şi cel mai probabil vor rămâne aceiaşi directori ca şi până acum.

Direcţia de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud a anunţat organizarea de concursuri pentru patru posturi, trei de director şi unul de asistent şef în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. În urma concursului vor fi ocupate posturile de director economic, director medical, director tehnic auto şi asistent şef.

Persoanele care vor să ocupe aceste posturi trebuie să aibă studii superioare de specialitate, doi ani experienţă şi cursuri de specializare în domeniul managementului sanitar. Dosarele pentru concurs se vor depune începând de luni şi până pe data de 11 noiembrie la ora 13.

Pentru a obţine postul, pe lângă examenul scris care se va da, concurenţii vor realiza şi un proiect de management cu privire la strategia Serviciului de Ambulanţă pentru următorii trei ani.

Deşi concursul este deschis pentru toată lumea, şansele ca posturile să fie ocupate de aceleaşi persoane care le-au avut şi până acum sunt foarte mari, deoarece candidaţii trebuie să depună odată cu dosarul de înscriere în concurs şi proiectul de management şi nimeni nu a solicitat încă date în acest sens. 

În prezent director medical este doctorul Sanda Tomşa, Ddirector economic Elena Băla, director tehnic, Vasile Croitoru şi asistent şef Iuliana Pop.   

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite