Alexandru Cornel Curta: „Miluţ e un coleg liniştit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dascălii şi colegii de clasă al lui Miluţ Bâgiu, liceanul din Bistriţa care a fost bătut cu sălbăticie şi transportat în comă la spital, speră ca tânărul să se însănătoşească. Ei spun că Miluţ era un elev model.

Colegii lui de clasă, din a XII-a D, Alexandru Cornel Curta (foto) şi Mihai Darius Hosu, şi-ar fi dorit ca Miluţ să-şi dea BAC-ul împreună cu ei. „Mă înţelegeam bine cu Miluţ. Nu eram prieteni, dar mă înţelegeam cu el. Miluţ e un coleg liniştit. Avea note bune. Am observat că la banchet s-a simţit bine", spune Alexandru Cornel Curta. El mai afirmă că Miluţ are o preferinţă pentru materiile tehnice, pe care le stăpâneşte foarte bine.

Miluţ provine dintr-o familie din satul Lunca Leşului, comuna Leşu, dar locuia în gazdă în Bistriţa împreună cu colegul de bancă, Cristian Chiforescu, care este totodată şi prietenul lui cel mai bun. Medicii de la Spitalul Judeţean Târgu-Mureş sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei stării de sănătate a băiatului. „Doctorii mi-au spus că Miluţ dă semne de trezire din comă, însă că nimic nu este deocamdată sigur", declară purtătorul de cuvânt al spitalului mureşean, Lavinia Cosma.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite