Bistriţa: Al doilea caz de incest pe Ilve într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au arestat aseară un alt bărbat de pe Valea Ilvelor acuzat că şi-ar fi violat propria fiică. Oamenii din satul bărbatului sunt şocaţi de poveste

Emil Man, un bărbat de 50 de ani din Lunca Ilvei este cercetat de poliţişti pentru violarea fetei sale de 16 ani. Omul a fost arestat aseară în urma plângerii penale făcute de fosta soţie, în prezent rezidentă în Germania. Aceasta susţine că a fost alertată de fiica ei care i-a telefonat plângând: „Bianca şi-a sunat mama în Germania care, şocată de ce-i povesteşte propria fiică a sesizat poliţia şi a depus plângere penală", afirmă inspectorul Paul Andreica din ISJ Bistriţa-Năsăud Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Victima, la recuperare în Beclean

Adolescenta care-l acuză de viol pe tatăl său a fost încredinţată acestuia în 2007 de o sentinţă a instanţei, după divorţul părinţilor. Atunci ea şi un frate mai mic, Ionuţ, a fost încredinţată tatălui, în timp fata cea mică din clasa a II-a şi un alt frate, Emil au fost încredinţaţi mamei. Coşmarul fetei a început după ce a rămas cu tatăl său. Ea a povestit poliţiştilor că tatăl său o abuza sexual din 2007, însă a violat-o prima dată în 6 iunie anul acesta, iar episodul s-a repetat în noaptea de 28 spre 29 iunie.  Fata a povestit detaliat scenariul de coşmar prin care a trecut în ultimii ani, care a început cu masturbarea tatălui în faţa ei şi a culminat cu violul.  Tânăra abuzată sexual a fost transportată ieri la Centrul de plasament din Beclean. Ea va primi consiliere din partea psihologului centrului în urma traumei suferiteşi va rămâne acolo probabil până la vârsta majoratului.

Sătenii sunt şocaţi

Asistentul social de la Primăria Lunca Ilvei, Adolf Şteopan, totodată şi naşul Biancăi spune că tot satul est şocat de oribila poveste  „Emil Man este un bărbat familist, liniştit. Lucrează la fabrica de cherestea din localitate. Nu mi-a venit să cred când mi-a povestit şeful de post cele întâmplate. Azi-dimineaţă, în timp ce-mi beam cafeaua la serviciu aveam crampe în stomac. Sunt încă şocat de ce mi-au auzit urechile", mărturiseşte bărbatul.

Bărbatul acuzat de viol nu recunoaşte însă nimic. El le-a spus poliţiştilor  că nu s-a atins de fiica lui şi că totul ar fi o răzbunare din partea soţiei,.„Nu m-am atins niciodată de ea. Nu e adevărat nimic. Soţia mi-a zis ea că o să mă aranjeze". Bărbatul a fost transportat astăzi pentru recoltarea probelor la Medicina Legală şi va fi prezentat instanţei pentru mandatul de arestare.„a declarat că este impotent, dar medicii au spus că nu este adevărat. Aşteptam rezultatul celorlalte probe", spune inspectorul Andreica.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite