Afişe ale candidatului PPDD la Primăria Bistriţa au împânzit orașul înainte de începerea campaniei electorale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afișe electorale, Bistrița
Afișe electorale, Bistrița

Afişe cu fotografia lui Lucian Adrian Ungur, candidatul Partidului Poporului - Dan Diaconescu (PPDD) la Primăria Bistriţa, au fost puse deja în staţii de autobuz, pe panouri publicitare şi chiar pe maşini parcate la marginea arterelor principale, deşi campania electorală începe în 11 mai.

Afişele candidatului PPDD la Primăria Bistriţa, Lucian Adrian Ungur, au fost puse în oraş înainte de sărbătorile pascale, pe acestea apărând fotografia candidatului îmbrăcat cu o cămaşă mov (culoarea partidului) şi ţinând în mână o lumânare aprinsă. Fundalul fotografiei este întunecat, în plan îndepărtat fiind mai multe lumini aprinse şi o biserică iluminată.

Pe afiş scrie "Lumina sfântă a învierii să vă aducă în suflet iubirea, iertarea şi pacea. Fiţi fericiţi! Hristos a înviat!", iar sub fotografie scrie "Fundaţia Mirela şi Lucian Ungur, împreună pentru o viaţă mai bună!", informează Mediafax.

Afișele apar în toate staţiile de autobuz din oraş, dar şi pe un panou publicitar sub formă de cub rotativ care se află la intrarea în Bistriţa dinspre Cluj şi Mureş. De asemenea, afişele apar pe diverse maşini de mare tonaj parcate pe mari bulevarde din oraş.

Ungur: Afișele nu sunt cu caracter electoral

Omul de afaceri Lucian Adrian Ungur susține că afişele nu au caracter electoral, ci reprezintă un mesaj pe care îl adresează locuitorilor oraşului cu ocazia sărbătorilor pascale. El nu a dorit să spună la cât se ridică valoarea investiţiei.

Șeful Poliţiei Locale Bistriţa, Florin Frandeş, a declarat că instituţia pe care o conduce nu are competenţe în ce priveşte încălcarea Legii electorale. "Au pus afişe sub sigla fundaţiei, mascat, evident, în staţii de autobuz şi chiar şi pe unele autobuze. Aceste staţii sunt în administrarea operatorului de transport şi poate încheia contracte cu cine vrea. Am văzut şi noi că Lucian Adrian Ungur a umplut oraşul cu afişe, dar, dacă a încălcat Legea electorală, va trebui să se sesizeze Biroul Electoral. Poliţia Locală nu prea are competenţe. Abia astăzi (marţi -n.r.) ne întâlnim cu cei de la Poliţia Judeţeană să vedem ce facem fiecare", a declarat Frandeş.

Bistrițenii spun că, de Paşte, Ungur le-a dat pască oamenilor care au participat la slujbele de Înviere. "Gestul său poate fi interpretat ca unul electoral, dar spune că face caritate în numele fundaţiei. Sunt cam amestecate lucrurile", a mai spus Frandeş.

Cine este Ungur

Lucian Adrian Ungur s-a născut în 29 decembrie 1972, la Năsăud, în Bistriţa-Năsăud. A terminat Liceul Forestier din Bistriţa şi Şcoala de Meserii. A absolvit, de curând, Facultatea de Drept la Universitatea Ecologică Bucureşti.

În 1998 a început o activitate de comerţ la Bistriţa, iar din 2005 a intrat pe piaţa construcţiilor. Un an mai târziu, a înfiinţat Fundaţia "Mirela şi Lucian Ungur", care se ocupă de activităţi caritabile.

După discuţii cu mai multe partide, Lucian Adrian Ungur a decis, anul acesta, să candideze pentru Partidul Poporului - Dan Diaconescu atât pentru funcţia de primar al Bistriţei, cât şi pentru cea de consilier municipal, primul pe liste.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite