Afaceri ilegale cu anvelope de iarnă la Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bistriţean a fost amendat cu 1500 de lei pentru că vindea ilegal peste 200 de anvelope second-hand de iarnă chiar de acasă.

Odată cu venirea iernii şi intrarea in vigoare a legii privind obligativitatea cauciucurilor de rană, au apărut şi comercianţii ilegali în Bistriţa. Poliţiştii au descoperit marţi, la Bistriţa un bărbat care avea spre vânzare 202 anvelope fără documente de provenienţă.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu Garda Financiară Bistriţa-Năsăud, au efectuat verificări pe linia respectării prevederilor legale în comercializarea anvelopelor de iarnă și protejarea populației împotriva unor activități ilicite, în Bistrița. Cu această ocazie, a fost identificat C. I. de 56 de ani  din Bistriţa,  în timp ce comercializa de la domiciliul său cantitatea de 202 bucăți  anvelope auto second hand, fără a deţine documente de provenienţă pentru acestea. Susnumitul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.500 lei, iar cele 202 anvelope auto, în valoare de 9.000 lei, au fost confiscate", explică subinspectorul de poliţie ANtonela Gorgan, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite