Adrenalină pe două roţi la Colibiţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de pasionaţi ai sporturilor extreme pe două roţi sunt aşteptaţi să se înscrie la „Colibiţa Bike Fest" a doua ediţia a concursului naţional  de mountain bike organizată în Bistriţa-Năsăud de Direcţia pentru Tineret şi Sport

Organizatorii „Colibiţa Bike Fest" au pregătit pentru ciclişti pentru al doilea an consecutiv zeci de kilometri de trasee speciale, pe care au fost amplasate obstacole. Competiţia programată anul acesta între 2 şi 4 septembrie va avea patru probe :Trial, Dirt Jumping, XC maraton si mini Dual. Organizată de clubul XRT Bistrita Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret (DJST) şi Primăria comunei Bistriţa-Bârgăului competiţia se desfăşoară pe mai multe trasee, timp de două zile, în zona fostei colonii din Colibiţa.

La categoria Trial Bike, organizatorii au amenajat mai multe trasee  care se întind pe sute  de metri pătraţi şi au  obstacole naturale: stânci, buşteni, rădăcini. Traseul de Dual slalom are variaţii de rampe şi trei turnante iar traseul de Dirt jumping constă într-o succesiune de 3 rampe  urmată e o porţiune de 1,5 metri.În fiecare seară, participanţii la eveniment sunt invitaţi la petreceri condimentate cu bere şi muzică pe măsură, „cu ajutorul celor 4000 de waţi de muzică", potrivit organizatorilor.

Taxa de înscriere este de 10 lei, iar participanţii până în 18 ani au nevoie de acordul scris al părinţilor .  

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite