Adolescenta rănită de caruselul morţii, tot în stare critică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ancuţa Rus a fost operată până acum de două ori într-un spital din Toledo, însă nu dă semne de ameliorare. Adolescenta se afla în vacanţă la rudele ei din Spania când s-a întâmplat nenorocirea în care au pierit şi doi dintre verişorii săi

Tânăra care s-a prăbuşit odată cu vagonetul caruselului din parcul de distracţii din Villacanas este într-o stare extrem de critică, scrie presa locală din orăşelul spaniel . Veştile despre Ancuţa Rus ajung greu la rudele din Bistriţa: „Ştim că are două hematoame pe creier, a fost supusă deja la două intervenţii chirurgicale, dar starea a rămas neschimbată", spune Ana Puica, mătuşa fetei. Mama şi tatăl adolescentei vorbesc cât de mult pot cu rudele din România: „nu pot sta tot timpul cu fata, pentru că nu-i lasă medicii Spitalului din Toledo", mai spune mătuşa.

Trupurile  fraţilor Andrei vor fi repatriate

Familia a decis ca trupurile celor doi tineri, Ionuş şi Daniel Andrei de 23 şi 31 de ani, morţi în teribilul accident  să fie înmormântate în cimitirul din Sigmir: „am înţeles că formalităţile de repatriere sunt făcute, trupurile vor fi aduse cam într-o săptămână la aeroportul din Cluj. Îi vom înmormânta în cimitirul din Sigmir, lângă tatăl lor, care a murit acum 11 ani ", mai spune mătuşa acestora, Ana Puica.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite