Bistriţa: 136 de locuri de muncă vacante în judeţ – Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: 136 de locuri de muncă vacante în judeţ – Adevărul la minut
Bistriţa: 136 de locuri de muncă vacante în judeţ – Adevărul la minut

Ştiri pe scurt. Citiţi despre numărul locurilor de muncă vacante în această perioadă în Bistriţa şi alte informaţii de interes local.


136 de locuri de muncă vacante


Bistriţenii aflaţi în cautarea unui loc de muncă au mai multe şanse în această săptămână. Numărul locurilor de muncă aflate în baza de date a Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă a crescut faţă de săptămână trecută şi a ajuns la 136. La nivel naţional sunt disponibile pentru săptămâna 20-27 august 9450 de posturi.


Învăţământul  în sistem electronic


Unităţile de învăţământ cu personalitate juridică din judeţul Bistriţa-Năsăud mai au timp până în 17 septemrbie să se înscrie în Sistemul Electronic Naţional. Înregistrarea este obligatorie, conform cerinţelor  Agenţiei pentru Serviciile Societăţii Informaţionale.



Traseul Bistriciorul- Piatra Fântânele proaspăt marcat

Bistriţenii iubitori de munte pot să treacă liniştiţi de pe vârful Bistriciorul la Piatra Fântânele deoarece traseul este sigur şi proaspăt marcat.Salvamontiştii bistriţeni au lucrat în aceste refacerea marcajului acestui important traseu turistic montan.



Festival popular "Sub Dealul Secăturii"

Mâine are loc în localitatea Agrieş prima ediţie a Festivalului Jocului şi Portului Popular Tradiţional  "Sub Dealul Secăturii". Evenimentul a fost creat pentru a scoate în evidenţă jocul şi portul popular specific acestei zone din judeţ. Manifestările vor începe de la ora 14.00


Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite