Bistriţa: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Adevărul la minut
Bistriţa: Adevărul la minut

Ştiri pe scurt . Citiţi despre slujba arheierească oficiată de PS Vasile Someşanul, numărul locurilor de muncă vacante în perioada următoare şi despre festivalul tradiţilor tigăneşti

RELIGIOS

Slujbă arhierească pentru vârstnici

Presfinţia Sa Vasilie Someşanul va oficia Sfânta Liturgie Arheierească la Căminul de Persoane Vârstnice. Mâine le da ora 10.30. Presfinţia Sa va oficia slujba de mâine alături de un sobor de preoţi. Vasile Someşanul nu vine pentru prima dată la căminul de vârstnici, el s-a rugat de mai multe ori alături de persoanele singure de aici.

UTIL

 Peste 70 de locuri de muncă vacante

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunţă că în săptămâna 7-14 august în judeţul Bistriţa-Năsăud sunt disponibile 73 de locuri de muncă. La nivel naţional au fost înregistratre în baza de date a Agenţiei 8404 locuri de muncă vacante. Majoritatea posturilor vacante în judet sunt în domeniul prestării de servicii la mare căutare fiind şi soferii.

DISTRACŢIE

Rromi la festival
Tradiţiile tigăneşti vor fi prezente săptămâna viitoare pe pietonalul Liviu Rebreanu. Sâmbătă, 15 august, de la ora 19.00, va debuta „Festivalul Tradiţiilor Tigăneşti”. Pe scenă vor urca Fanfara "10 Prăjini", ansamblurile "Trifoiaşul de la Munte" , "Enigma Romilor" din Chişinău, "Aved Amentza Romale" din Târgu-Mureş şi "Illo Romano" din Lechinţa.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite