Bistriţa: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa: Adevărul la minut
Bistriţa: Adevărul la minut

Azi dimineaţă s-a deschis noua bandă de circulaţie de pe Bulevardul Independenţei. Municipalitatea a aprobat amplasarea a două mese de şah în Parcul Mihai Eminescu. Iubitorii de folclor vor putea urmării spectacole de acest gen în amfiteatrul care se va inaugura la Dealu Ştefăniţei.

INIŢIATIVĂ

Mese de şah în Mihai Eminescu

Bistriţenii care vor să-şi petreacă timpul liber cu un sport al minţii, vor avea ocazia să joace şah în Parcul Mihai Eminescu. Aici vor fi amplasate două mese de şah, la iniţiativa lui Sorin Henciu, un bistriţean care va „sponsoriza” aceste achiziiţii, pentru care tocmai a primit aviz de la municipalitate.

SOLUŢIE

S-a deschis banda de circulaţie pe Independenţei

Azi dimineaţă s-a deschis banda de circulaţie care face legătura între strada Alexandru Odobescu şi Bulevardul Independeţei. Noua bandă a fost construită pentru a fluidiza traficul în intersecţia Poşta Veche, unde circulaţia se desfăşura cu dificultate în orele de vârf.

INAUGURARE

Amfiteatru folcloric în aer liber

Un amfiteatru folcloric în aer liber va fi inaugurat în 28 iulie între Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la Dealu Ştefăniţei. Acesta a fost realizat la iniţiativa Federaţiei Române de Folclor, are 500 de locuri şi va fi inaugurat într-o ceremonie în cadrul Festivalului Naţional „Nunta Zamfirei”. (V.G.)

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite