Bistriţa: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Adevărul la minut
Bistriţa: Adevărul la minut

Ştiri pe scurt. Citiţi despre cursurile de formare profesională pe care le organizează Camera de Comerţ, câteva evenimente culturale şi despre ce ne sfătuiesc salvamontiştii.


INSTRUIRE

Curs de consultanţă în vânzări

Centrul de Formare Profesională  al Camerei de Comnerţ organizează un curs destinat persoanelor care vor să-şi dezvolte sau să-şi perfecţioneze abilităţile în vânzări, comunicare şi negociere. Cursul este programat să se desfăşoare în perioada 31 iulie şi 2 august şi costă 550 de euro. Înscrierile se fac la centru, iar cursul este certificat.(D.P.)

VERNISAJ
Expoziţia „Reflexii şi reflecţii”

Bistriţenii sunt invitaţi mâine de la ora 17.00 la vernisajul expoziţiei „Reflexii şi reflecţii”, care are loc la Sinagogă. Expoziţia conţine lucrările realizate de grupul „Ochi Compus” într-o tabăra care a avut loc în acest an la Colibiţa. Expoziţia este prezentată de Alexandru Chira - artist platic, prof. univ. la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti. (D.P.)

CONCERT

Muzică de cameră la Sinagogă

Iubitorii muzicii de cameră sunt invitaţi marţi, 14 iulie de la ora 19.00, la un concert coral la Sinagoga din Bistriţa.Concertul se va desfăşura sub bagheta dirijorilor  Giselle Chatruis şi Andre Moulin şi va avea în program creaţii ale compozitorilor W. A. Mozart, G. F. Handel, J. S. Bach, Charles Aznavour şi alţii.(D.P.)

ALERTĂ

Atenţie la vipere!
Salvamontiştii îi avertizează  pe bistriţenii amatorii de drumeţii montane că au apărut viperele. Pentru a evita periculoasele muşcături ale şerpilor, se recomandă o atenţie sporită pe traseu şi folosirea ghetelor. În cazul unui atac, victima trebuie să aştepte ajutorul salvamontiştilor, care pot fi contactaţi prin intermediul serviciului de urgenţă 112.(D.P.)

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite