Bistriţa: Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa:  Adevărul la minut
Bistriţa: Adevărul la minut

Ştiri pe scurt. Citiţi despre ilegalităţiile constate de poliţişti în Târgul de la Budacul de Jos, unde va avea loc prima etapă de campionat  a Gloriei şi despre cea de-a doua şansă de admitere la liceu.

SPORT

Primul meci de campionat în deplasare

Gloria Bistriţa va juca prima etapă din noul campionat în deplasare, împotrica echipei FC Timişoara. Meciul este programat pentru data de 1 august. Etapa a doua se va desfăşura acasă la o săptămână distanţa . Echipa bistriţeană va juca atunci împotriva formaţiei Unirea Alba Iulia.

ÎNVĂŢĂMĂNT

A doua şansă pentru liceu

Înscrierile pentru etapa a II-a de admitere în învăţământul liceal şi profesional de stat pentru elevii care nu au participat la prima repartizare şi pentru cei rămaşi nerepartizaţi dupa prima etapă se fac începând de astăzi ,până în 10 iulie la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean. Elevii  trebuie să meargă la ISJ cu fişa de înscriere eliberată de şcoala de provenienţă. Înscrierea candidaţilor la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştintelor de limbă modernă sau maternă se fac în data de 6 iulie.

CONTROL


Fără ilegalităţi în târg

Acţiunea “cereale cu factură”  îşi produce efectele şi în Bistriţa-Năsăud. Ieri  poliţiştii din cadrul  Serviciului Investigarea Fraudelor  şi specialişti din cadrul Gărzii Financiare şi a Vămii Bistriţa-Năsăud au luat la puricat participanţii la Târgul din Budacul de Jos. În cadrul acţiunii au fost controlate 35 de  autovehicule , legitimate 37 persoane  şi  aplicate 5 sancţiuni contravenţionale.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite