Bistriţa : Peste 1.800 de bistriţeni suferă de boli respiratorii - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Peste 1.800 de bistriţeni suferă de boli respiratorii - Adevărul la minut
Bistriţa : Peste 1.800 de bistriţeni suferă de boli respiratorii - Adevărul la minut

SĂNĂTATE Peste 1.800 de bistriţeni suferă de boli respiratorii Potrivit unui raport al Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, un număr de 1.877 de bistriţeni au fost

SĂNĂTATE

Peste 1.800 de bistriţeni suferă de boli respiratorii

Potrivit unui raport al Direcţiei de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud, un număr de 1.877 de bistriţeni au fost diagnosticaţi, în perioada 26 octombrie -1 noiembrie, cu infecţii acute ale căilor respiratorii superioare. Cei mai predispuşi la aceste afecţiuni de sezon sunt copiii cu vârste până la 4 ani, urmaţi de cei care au între 5 şi 14 ani. Din numărul total al bolnavilor, 54 de persoane au necesitat internarea în spital.

SOCIAL

68 de locuri de muncă vacante

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a anunţat, pentru perioada 05-12 noimebrie, un număr de 68 de locuri de muncă vacante în judeţul Bistriţa-Năsăud. Oferta de angajare se adresează, cu precădere, munictorilor necalificaţi în ansamblarea de produse, bucătarilor şi ospătarilor. Printre meseriile căutate în această perioadă se numără şi cele de cameristă de hotel, femeie de serviciu sau electrician.

INFORMARE

Finanţare pentru microîntreprinderi

Agenţia Naţională de Dezvoltare Nord-Vest a publicat, la începutul acestei luni,  pe site-ul agenţiei, ghidul solicitantului pentru domeniul de intervenţie 4.3. „Sprijinirea dezvoltării microîntreprinderilor“. Agenţii economici locali şi regionali pot solicitat finanţare pentru proiecte cu valoarea între 100 de mii şi 3 milioane de lei. Contribuţia proprie minimă este de 30 la sută din valoarea eligibilă a proiectului. Cererile se depun începând cu data de 23 noiembrie.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite