Bistriţa : Mâine începe Expo Bistriţa 2009- Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa :  Mâine începe Expo Bistriţa 2009- Adevărul la minut
Bistriţa : Mâine începe Expo Bistriţa 2009- Adevărul la minut

Aflaţi principalele evenimente ale zilei, dar şi ce puteţi găsi mâine la Expo Bistriţa. Citiţi mai multe despre noua expoziţie de la Galeriile Arcade, dar şi despre ce cărţi se lansează azi.

COMERCIAL

Expo Bistriţa 2009

A 15-a ediţie Expo Bistria se va deschide mâine, 28 octombrie, de la ora 12.00, la Sala Polivalentă. Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a judeţului Bistriţa-Năsăud, şi se va desfăşura în perioada 28-31 octombrie. Bistriţenii îşi vor putea cumpăra de aici bunuri de larg consum şi alte produse (foto).

ARTĂ

Expoziţie de pictură la Arcade 24

Artistul Claudiu Presecan expune astăzi la Galeria de Artă Arcade 24. Vernisajul începe de la ora 18.00. Acesta este membru al UAP, coordonează expoziţii şi tabere de creaţie, dintre care amintim expoziţia „Arta Contemporană din Grecia“ şi tabăra internaţională de pictură „Laz 1999“ şi „Laz 2000“.

CARTE

Pentru un mediu mai curat

Asociaţia umanitară „Happy Smile“ din Bistriţa, coordonată de Mariana Pop, îşi va lansa mâine cartea intitulată „Un viitor pentru un mediu mai curat“, cu texte scrise de elevii din şcolile bistriţene. Lansarea va avea loc de ora 17.00, în foaierul Centrului Cultural Municipal.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite