Acuzaţii de trafic de droguri din Sângeorz Băi află mâine dacă vor fi eliberaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei opt tineri arestaţi în ianuarie pentru trafic de droguri în Sângeorz-Băi ajung mâine în faţa judecătorilor Tribunalului Bistriţa-Năsăud, care hotărăsc dacă vor prelungi sau nu mandatul de arestare, care expiră în 18 aprilie.

O parte dintre inculpaţii arestaţi iniţial de procurorii DIICOT au fost eliberaţi deja în urmă cu o lună când procurorii au cerut prelungirea mandatului. Judecătorii au stabilit în 18 martie că Ioan Bumbu, Alexandru Gagea, Arpad Fazakaş pot fi judecaţi în libertate. Ei  au prelungit însă mandatele de arestare pentru  încă 30 de zile pentru ceilalţi opt arestaţi :Alexandru Sângeorzan, Traian Cotul,  Andreas Dragoş Dancovici -, zis Bocănilă , Viorel Boşcă, Dănuţ Pop - Kempes -, Traian Haliţa, Dan Andreşi şi  Maxim Tahîş.

Acuzaţii din acest dosar au fost arestaţi în 24 ianuarie, după o razie de amploare în Sângeorz-Băi , care a inclus 25 de percheziţii şi audierea a 48 de persoanae, între care 15 minori. Acţiunea de filaj împotriva tinerilor din Sângeorz-Băi a început încă din august anul trecut, iar poliţiştii au stabilit că drogurile , cannabis şi mefedronă erau aduse din Austria şi Ungaria şi distribuite în Sângeorz-Băi şi în localităţile învecinate.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite