O tânără s-a accident pe pârtia din Piatra Fântânele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pârtia de la Piatra Fântânele este neomologată
Pârtia de la Piatra Fântânele este neomologată

O tânără s-a accidentat pe pârtia de schi neomologată de la Piatra Fântânele, din judeţul Bistriţa-Năsăud, iar primul ajutor i-a fost acordat de o patrulă de jandarmi.

O tânără în vârstă de 26 de ani din localitatea Mureşenii -Bârgăului, comuna Prundu-Bârgăului, a suferit un accident la sfârşit de săptămână, pe pârtia de la Piatra Fântânele.

Elena G. schia pe pârtia neomologată şi a fost observată de la distanţă de patrula de ordine publică a Postului de Jandarmi Montan Piatra Fântânele, în timp ce s-a dezechilibrat şi a căzut. Schioarea a alunecat vreo 4-5 metri, iar schiurile i s-au desprins, lovindu-se la genunchiul piciorului stâng.

Patrula de jandarmi formată din plt. Covaci Petru-Cristian, plt. Vrăşmaş Dan şi plt. Galben Daniel i-a acordat primul ajutor persoanei accidentate, imobilizându-i piciorul stâng în atele, după care a transportat-o până la punctul de îmbarcare în telescaun.

Tânăra a refuzat solicitarea Serviciului de Ambulanţă şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Bistriţa cu autoturismul unui prieten. Ea a suferit întindere a ligamentelor.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite