Accident feroviar cu cinci victime în Gledin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tren personal, care face legătura între Bistriţa şi Deda a lovit în jurul orelor 19,oo un tractor la ieşirea din tunelul de la Gledin. Cinci ocupanţi ai remorcii tractorului sunt rănite

Mai multe pasageri dintr-o remorcă au fost răniţi, după ce trenul personal Bistriţa-  Deda a izbit  un tractor la ieşirea din tunelul de la Gledin. Accidentul s-a produs cu puţin înainte de ora 19,00. Deocamdată nu se ştie cât de grav au fost accidentaţi pasagerii remorcii.

UPDATE:Doi dintre pasagerii din remorcă şi şoferul tractorului au suferit  leziuni în urma impactului cu trenul. Şoferul tractorului a fost preluat aseară târziu de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din Mureş cu o fractură deschisă la un picior. Un pasager cu traumatisme   craniocerebrale a fost preluat şi el de Smurd şi transportat la spital. La Spitalul din Reghin a ajuns şi un bebeluş de doi luni aflat  în remorcă. Copilul are doar câteva zgârieturi, însă medicii au considerat că are nevoie de investigaţii amânunţite.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite