A renunţat la viaţă de sărbători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apropiaţii au aprins o lumânare în locul unde Ana Szanto şi-a dat ultima suflare
Apropiaţii au aprins o lumânare în locul unde Ana Szanto şi-a dat ultima suflare

O bistriţeancă de 48 de ani  s-a aruncat în gol de la etajul opt al blocului unde locuia. Ana Szanto s-a sinucis în timp ce soţul ei se uita la televizor. Bărbatul a fost anunţat de poliţişti că femeia lui a murit, după ce s-a aruncat de la balcon

Un gest necugetat a cutremurat duminică seara liniştea locuitorilor din cartierul bistriţean Ştefan cel Mare. O bistriţeancă de 48 de ani s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului unde locuia, aflat etajul opt, într-un bloc de pe strada Grigore Bălan. Femeia a murit pe loc, după ce s-a izbit puternic de trotuarul din beton. Poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au putut face altceva decât să constate decesul Anei Szanto, care s-ar fi sinucis. Oamenii legii au fost cei care l-au anunţat pe bărbatul acesteia, care nu ştia nimic despre gestul soţiei. „Soţul ei zice că se uita la televizor când femeia s-ar fi aruncat de la balcon. Urmărea cu interes emisiunea lui preferată şi nu ştia ce s-a întâmplat, nu a auzit nimic. Poliţiştii i-au zis ce s-a petrecut", a spus Claudia Creţa, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bistriţa-Năsăud.

A locuit opt ani în Spania

Soţii Szanto s-au întors în luna februarie a acestui an din Spania, unde au locuit vreme de opt ani de zile. Au împreună trei băieţi, care au rămas acolo să îşi facă un rost în viaţă. Faptul că cei trei copii au fost disponibilizaţi şi se aflau în şomaj, au făcut-o pe Ana Szanto să fie mai supărată decât de obicei. „După ce a venit acasă ar fi avut depresii, deoarece copiii au intrat în şomaj şi pentru că e departe de ei", a mai zis Claudia Creţa. Vecinii sunt şocaţi de cele întâmplate, mai ales că Ana era o femeie cumsecade şi plină de viaţă. „Era foarte drăguţă cu toată lumea din bloc. Nu avea nicio manifestare care să ne dea impresia că ar avea probleme, dimpotrivă, se ţinea mereu de mână cu soţul ei. Ne pare tare rău pentru ce s-a întâmplat", a zis Angela Mereuţă. „Mi se părea mereu veselă şi avea un temperament volubil. Îi plăcea să povestească cu toată lumea şi zâmbea mereu", a spus Emilia Chendeş. Totuşi, niciunul dintre vecini nu îşi poate explica gestul ei. „Niciun creştin adevărat nu şi-ar lua viaţa, mai ales de sărbători", a spus mâhnit Vasile Isaiu. Ana Szanto a mai vrut săîşi ia viaţa acum trei săptămâni, dar a fost oprită la timp de soţul ei. Atunci a internat-o la Psihiatrie, de unde a fost externată marţi, ca să fie de Crăciun acasă.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite