A murit în timp ce-i demonstra unei prietene cum rulează motocicleta sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din localitatea Şirioara şi-a pierdut viaţa într-un accident produs în jurul orelor 12,00 în localitatea Unirea, în apropierea Bistriţei. Practic, motocicleta condusă de Mircea Oşan a intrat în plin într-un Citroen care a virat dreapta, pentru a intra într-o curte. Pasagera de pe motocicletă a scăpat miraculos.

Medicii au încercat timp de 45 de minute să-l resusciteze pe motociclist, însă toate manevrele au fost zadarnice. „Când am ajuns era în stop cardiorespirator, cu midiază, nu a răspuns la nicio manevră de resuscitare. Am încercat cu 20 de fiole de adrenalină, dar nu a avut nicio reacţie. Am continuat 45 de minute, era tânăr şi am sperat că poate-poate îşi va reveni", ne-a spus medicul Anca Vitusinschi, cea care a intervenit la acest caz.

Pasagera de pe motocicletă, o tânără de 19 ani, Andreea Măgheruşan, a supravieţuit accidentului şi a fost transportată în stare de şoc la Spitalul Judeţean. „La prima vedere avea doar câteva escoriaţii, şi era în stare de şoc. Examenul tomografic va arata dacă are alte leziuni. A avut noroc cu casca", spune medicul.

Motociclistul era şofer de tir

Mircea Oşan, bărbatul care a  murit astăzi în apropierea Bistriţei, era şofer de tir pe rute internaţionale şi potrivit vecinilor săi tocmai se întorsese dintr-o cursă externă. Dimineaţă a dorit să-i arate cum merge motocicleta nepoatei unei vecine, Andreea Măgheruşan, căreia s-a oferit să-i facă o demonstraţie. „Era şofer experimentat şi mergea bine şi pe motocicletă. Mergea cu motocicleta chiar şi la părinţi, lângă Orşova. Nimeni nu s-a gândit că i s-ar putea întâmpla aşa ceva", explică primarul Viorel Chirlejan, vecin cu bunicii motociclistului mort. Potrivit poliţiştilor vina producerii accidentului i-ar fi aparţinut motociclistului care nu a sesizat că maşina din faţă semnaliza virajul la dreapta.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite