Sălile de fitness au cu 50% mai mulţi clienţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii trag de fiare ca să fie în formă
Bărbaţii trag de fiare ca să fie în formă

La început de an, sălile de fitness au cu până la 50 la sută mai mulţi clienţi. Bistriţenii dau iama în sălile de întreţinere corporală pentru a scăpa de kilogramele acumulate de sărbători

Lunile ianuarie şi februarie sunt cele mai profitabile pentru patronii sălilor de fitness. Bistriţencele se înscriu la şedinţe regulate de tae-bo şi pilates, în timp ce bărbaţii aleg exerciţiile de forţă şi squash-ul.

Bistriţenii ard kilogramele depuse în decembrie

Mâncărurile grele de sărbători se dau jos în ritm alert în sălile de fitness. Bistriţenii care vor să îşi recapete forma fizică s-au abonat,  de câteva zile, la sălile de întreţinere corporală şi au crescut cererea pentru astfel de servicii cu până la 50 la sută faţă de luna trecută. „După Crăciun, kilogramele în plus au început să îşi facă apariţia. Eu am început să fac tae-bo pentru că ştiu că e cel mai indicat pentru fete ca să nu punem masă musculară, pentru că ne pierdem din feminitate", a spus Paula Vecleniţ, o studentă de 21 de ani. Şi Alexandru Savu, instructor la Fitness Club, spune că are mai mulţi clienţi în această perioadă. „Vin cu 50 la sută mai mulţi bistriţeni la sală. În general, sunt femei peste 25 de ani şi bărbaţi de vârstă mijlocie. Femeile preferă tae-bo, banda şi bicicleta, iar domnii aparatele pentru diverse grupe de muşchi", spune instructorul, care adaugă că numărul celor care vin la sală va mai creşte până în martie. Şi Valentin Schreiner, adminstratorul complexului Schreiner, spune că vechii clienţi revin la programele regulate de întreţinere corporală. „În ianuarie şi februarie avem clienţi vechi şi până la 30 la sută clienţi noi, faţă de o perioadă normală de iarnă. Bărbaţii vin mult la squash, iar femeile la înot şi pilates", spune Schreiner.

Tarife între 50 şi 75 de lei

Cele mai căutate abonamente la sălile de fitness din oraş sunt cele care costă între 50 şi 75 de lei. „Mulţi aleg 30 de şedinţe cu saună la 75 de lei sau pachetul cu 30 de şedinţe pe lună, zilnic, cu intrarea în sală până la ora 15.00. Acest pachet costă doar 50 de lei", mai spune Alexandru Savu. Acesta le garantează rezultate sigure şi de durată clienţilor săi. „Cu un regim cât de cât echilibrat şi cel puţin trei şedinţe pe săptămână de antrenament se pot pierde 3- 4 kilograme", dă asigurări instructorul.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite