A început Bac-ul restanţierilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 1700 de candidaţi din Bistriţa-Năsăud  s-au înscris la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Începând de astăzi absolvenţii  de liceu susţin probele de competenţe  lingvistice iar din 29 august vor intra în febra probelor scrise.

1787 de candidaţi, dintre care 308 provenind din promoţiile anterioare figurează pe lista celor care ar trebui să intre în examinări. Patru centre de examen, două în Bistriţa, la Grupul Şcolar Grigore Moisil şi Colegiul Tehnic Infoel, unul în Beclean şi altul în Năsăud au fost pregătite pentru sesiunea de toamnă

Calendarul Bacalaureatului

Primele probe, privind evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare în limba română şi cea de competenţe de comunicare în limba maternă, vor avea loc în perioada 22-24 august. Elevii vor trebui să demonstreze că ştiu să comunice bine într-o limbă de circulaţie internaţională, la proba C, în perioada 23-24 august. Ultima probă, cea de evaluare a competenţelor digitale va avea loc în perioada 25-26 august.

Probele scrise vorîncepe  în 29 august, când elevii vor susţine examenul de limba şi literatura română. În 31 august este organizată proba obligatorie a profilului, în 2 septembrie proba la alegere a profilului şi specializării, iar în 4 septembrie  vor fi  afişate rezultatele şi depuse eventualele contestaţii. În 7 septembrie, vor fi afişate rezultatele finale.

Ramai pe bistrita.adevarul.ro pentru a vedea in timp real cum decurge Bac-ul restanţierilor

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite