Bistriţa : Grădiniţa ANL Subcetate, pe un focar de infecţie– revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bistriţa : Grădiniţa ANL Subcetate, pe un focar de infecţie– revista presei
Bistriţa : Grădiniţa ANL Subcetate, pe un focar de infecţie– revista presei

Ziarele locale de astăzi scriu despre neregulile descoperite la o grădiniţă chiar înainte de începerea anului şcolar. Şforeii ar trebui să fie mai atenţi în această perioadă deoare ce poliţiştii efectuează o serie de controale.

Grădiniţa ANL Subcetate, pe un focar de infecţi

Un miros insuportabil, dejecţii şi apă menajeră la subsol - în aceste condiţii vor începe preşcolarii, luni, cursurile la Grădiniţa din cartierul de blocuri ANL Subcetate din municipiul Bistriţa. Unitatea de învăţământ este situată tocmai la parterul blocului cu numărul 6, unul dintre imobilele cu mari probleme în ceea ce priveşte canalizarea. Încă de la atribuirea în folosinţă, la blocurile ANL cu numerele 6 şi 9 nu de puţine ori s-a întâmplat ca beciurile să fie inundate cu dejecţii. Detalii în Mesagerul de Bistriţa-Năsăud.

Vehiculele de transport public, controlate de politisti


În perioada 10- 16.09.2009, politiştii Serviciului Poliţiei Rutiere, împreuna cu specialiştii Autorităţii Rutiere Romane organizeaza acţiuni de control în trafic privind respectarea perioadelor de conducere şi de odihnă şi legalitatea efectuării transporturilor rutiere publice, de către conducătorii autobuzelor, autocarelor şi autovehiculelor destinate transportului de marfa cu masa maximă autorizată mai mare de 12,0 tone. Detalii pe www.citynews.ro

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite