41 de locuri de muncă la prima bursă din acest an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele defavorizate din judeţ sunt invitate vineri, de la ora 10.00, la o bursă a locurilor de muncă organizată de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud. Un număr de 17 agenţi economici vin cu 41 de oferte de angajare în domeniul construcţiilor, al industriei uşoare şi a comerţului.

Persoanele de etnie romă, absolvenţii Şcolii Speciale Sfânta Maria şi orice alte persoane cu deficienţe aflate în căutarea unui loc de muncă sunt aşteptate la sediul AJOFM, de pe strada Gării, vineri, de la ora 10.00. Aici va avea loc prima bursă a locurilor de muncă, organizată în acest an şi destinată acestor persoane. „Bursa se adresează tuturor persoanelor marginalizate. Deocamdată, 17 firme şi-au confirmat prezenţa la bursă şi oferă 41 de locuri de muncă. Oferta  de angajare cuprinde posturi de zidar, dulgher, casier încasator, asistent social, confecţioner tricotaje, dar şi locuri pentru ingineri chimişti şi ingineri de mase plastice", explică Maria Roman, consilier în Departamentul de Mediere al AJOFM. Aceasta mai spune că majoritatea locurilor de muncă sunt pentru muncitori necalificaţi.

Prima bursă din acest an

Bursa locurilor de muncă pentru persoanele defavorizate este prima organizată de AJOFM în acest an. Maria Roman spune că o bursă generală va avea loc în luna aprilie şi, probabil, una pentru absolvenţii promoţiei 2010, undeva prin luniile august sau septembrie.

Bistriţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite