Şoferul care a ucis o fetiţă a primit 29 de zile de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Andrei Farcaş, tânărul de 20 de ani din Bistriţa care a provocat sâmbătă un grav accident la Răstoliţa, în apropierea de Reghin, în urma căruia a murit   o fetiţă de un an şi două luni, a fost arestat pentru 29 de zile.

Un complet de urgenţă al Judecătoriei din Reghin a decis că Robert Farcaş va fi cercetat în stare de arest. Potrivit poliţiştilor mureşeni, analizele de sânge au arătat că şoferul bistriţean avea la momentul accidentului o alcoolemie de ,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 20 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală gravă şi conducerea unui autovehicul de către o persoană cu alcoolemie peste limita legală.

Sâmbătă, într-o curbă la stânga, Robert Farcaş a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat pe sensul opus unde a tamponat frontal un alt autoturism, condus regulamentar de un braşovean  de 33 ani. În urma accidentului, o fetiţă de un an,  aflată in autoturismul care circula regulamentar, a decedat, iar părinţii copilului au  fost răniţi grav.

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite