Două secţii de vot din Bistriţa, închise o oră după ce un bărbat a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secţiile de votare au fost deschise la ora 7.00
Secţiile de votare au fost deschise la ora 7.00

Procesul electoral a fost întrerupt, timp de o oră, duminică dimineaţă, în două secţii din Bistriţa care funcţionează în incinta Şcolii Generale nr. 1, după ce unui bărbat în vârstă de 79 de ani care mersese la vot i s-a făcut rău şi a fost resuscitat timp de 40 de minute. A murit.

Purtătorul de cuvînt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, a declarat că au fost închise, timp de o oră, secţiile 8 şi 19, care funcţionează în incinta Şcolii Generale nr. 1 din Bistriţa.

"Unui bărbat de 79 de ani i s-a facut rău şi a căzut în timp ce aştepta pe holul secţiei de votare, cel mai probabil a facut infarct. Un echipaj SMURD l-a resuscitat timp de 40 de minute, iar activitatea la secţiile de votare 8 şi 19 a fost întreruptă între orele 8.30 şi 9.30", a afirmat Gorgan, citată de Mediafax.

Potrivit acesteia, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri.

Procesul electoral a fost reluat la ora 9.30. Bătrânul a murit.

CITEŞTE ŞI REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012 Pot vota 260 de mii de bistriţeni

Rezultate alegeri 2012

Duminică vei putea afla, pe adevarul.ro, cum se decide soarta Bistriţei şi a judeţului Bistriţa-Năsăud: rezultate alegeri locale 2012, incidente în timpul alegerilor, sondajele exit poll prezentate de televiuni, declaraţii ale învingătorilor şi perdanţilor, informaţii inedite despre alegeri locale şi candidaţii din acest tur de scrutin. Urmăreşte ştirile despre alegeri şi comentează rezultatele alegerilor locale împreună cu jurnaliştii şi cititorii adevarul.ro.

Citeşte aici detalii despre toţi candidaţii din toate judeţele României şi urmăreşte pe paginile locale rezultatele alegerilor locale.

„Adevărul“ îţi prezintă candidaţii din toate judeţele din România

Bistriţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite