Bacău: Și-a omorât vecinul pentru că i-a dat bună ziua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna Ardeoani a fost omorât de un vecin de-al său cu o furcă chiar în fața ficei sale

Costică Munteanu, de 49 de ani, s-a dus să își aștepte fata în stația de autobuz din comuna Ardeoani care venise acasă de la facultate pentru a merge la nunta unei prietene din sat.

Politicos din fire, bărbatul l-a salutat pe vecinul său Constantin Tizu care îi ieșise chiar atunci în cale. Din păcate gestul s-a dovedit a fi fatal pentru bărbat pentru că Tizu, supărat că este salutat a pus mâna pe o furcă și l-a înțepat pe Munteanu chiar în inimă.

 ”Tata nu a făcut absolut nimic. Doar l-a salutat și l-a întrebat ce face. Nu știu ce i-a venit lui Tizu dar nu i-a convenit și i-a răspuns urât lui tata. De aici a pornit o ceartă și l-a atacat pe tata cu o furcă. Cinci minute mai târziu a leșinat în brațele mele”, a povestit Ana Maria Munteanu, fata victimei.

Costică Munteanu a fost transportat de urgență cu o ambulanță la spitalul din Moinești unde a fost supus la o operație chirurgicală de urgență. Din păcate medicii nu l-au mai putut salva, furca afectându-i o parte din inimă. Constantin Tizu a fost arestat de polițiști și riscă, pentru fapta sa, o pedeapsă cuprinsă între 20 și 25 de ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite