Bacău: S-a sinucis în timp ce vorbea la mobil cu fiul său (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eduard Roseti, fiul omului de afaceri băcăuan care s-a sinucis vineri, a auzit împuşcătura care i-a curmat viaţa tatălui său, în timp ce vorbea cu acesta la telefon.

Citeşte şi:

Neculai Roseti, desfigurat de glonțul ucigaș

Omul de afaceri sinucigaș avea permis de port - armă de un an de zile

Om de afaceri găsit împușcat în cap

Procurorii au aflat de la Eduard Roseti că omul de afaceri de 56 de ani nu ar mai fi aşteptat să închidă telefonul la care vorbea cu fiul său şi şi-a pus căpăt zilelor.

„Neculai Roseti a plecat de acasă mai devreme ca de obicei. Băiatul său l-a sunat pe telefonul mobil să vadă ce s-a întâmplat. În timpul acestei convorbiri, fiul victimei a auzit un foc de armă“, a declarat Felix Bănilă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Anchetatorii susţin că Eduard Roseti este încă în stare de şoc iar informaţiile pe care le furnizează sunt uneori neclare. Foştii angajaţi ai omului de afaceri au scris pe site-ul www.adevarul.ro cuvinte de apreciere la adresa lui Neculai Roseti. „Speram să revin la dumneavoastră cu şampanie de sărbători, dar se pare că viaţa, câteodată, ia o turnură neaşteptată.  Astăzi am venit la Bacău cu flori şi lumânări. Sper din toată inima că astfel v-aţi găsit liniştea pe care o căutaţi demult“, a fost mesajul lăsat de Ilie Şerban, un fost angajat al omului de afaceri băcăuan.

Şi-a luat viaţa din cauza datoriilor

Anchetatorii au stabilit că Neculai Roseti şi-a pus capăt zilelor din cauza datoriilor de 40.000 de lei, care apar în baza de date a Direcţiei Generale de Finanţe Bacău.

Pe site-ul Ministerului de Finanţe, la raportarea pentru anul 2008, firma lui Roseti figurează cu datorii de două milioane de lei. Indiciile găsite de procurori arată că băcăuanul s-a sinucis.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite