Bacău: O șarpantă și mai mulți copaci, smulși de vijelie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: O șarpantă și mai mulți copaci, smulși de vijelie
Bacău: O șarpantă și mai mulți copaci, smulși de vijelie

O vijelie care s-a abătut aseară asupra județului a dărâmat, în mai puțin de o oră, mai mulți stălpi de electricitate

După o zi în care soarele le-a dat bătăi de cap băcăuanilor aseară, în intervalul orar 19.45-20.45, vijelia, grindina și ploaia a pus stăpânire pe județ. Cele mai afectate localități au fost municipiul Bacău, comuna Mărgineni și comuna Letea Veche.

 ”Am intervenit pe strada Primăverii pentru a degaja un copac căzut pe carosabil și o șarpantă a blocului 110 de pe aceeași stradă. De asemenea, de pe strada George Bacovia am degajat un copac iar de pe strada Banca Națională am îndepărtat o creangă groasă căzută pe niște cabluri de comunicații”, ne-a declarat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  “Maior Constantin Ene” Bacău.

Nici în restul județului situația vijelia nu a fost mai iertătoare. Astfel, în localitățile Mărgineni și pe strada Trecătoarea Holtului din Comuna Letea Veche au fost smulși din pământ câte un stâlp de iluminat din beton.

Am avut și sprijinul echipelor E-ON Electrica care au venit imediat la fața locului ca să se asigure că nu există niciun pericol de electrocutare. Din fericire vijelia de ieri seară nu a făcut victime omenești și nici pagube materiale însemnate”, ne-a mai declarat Grecu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite