Bacău: A murit cu motocicleta prietenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: A murit cu motocicleta prietenului
Bacău: A murit cu motocicleta prietenului

Un tânăr de 22 de ani a murit luni după-amiaza, după ce motocicleta pe care o conducea a lovit în plin un Mercedes care nu i-a acordat prioritate.

Accidentul s-a produs la ora 14,30, pe drumul judeţean 119 B Mărgineni - Hemeiuşi. Potrivit poliţiştilor, motociclistul circula dinspre Hemeiuşi spre Mărgineni, iar la un moment dat, un Mercedes care venea din sens opus a virat stânga ca să intre în curtea unei vile.

Motocicleta Honda a lovit în plin partea dreaptă a autoturismului, iar motociclistul Petruţ Sîrbu a decedat pe loc după ce a fost aruncat la circa 10 metri distanţă, pe şosea.  „Din primele cercetări rezultă că accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate de către autoturism. Efectuăm în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea acestui eveniment rutier”, a declarat inspectorul principal Mihai Grigore, de la Poliţia Rutieră Bacău.


Şoferul autoturismului a scăpat cu răni uşoare la faţă, cauzate de cioburile de la geamurile din faţă ale maşinii. „Motocicleta avea viteză foarte mare, cred că avea 180 de kilometri la oră. A intrat în plin în mine, nu am avut cum să o evit”, a declarat Gabriel Ungureanu, şoferul Mercedesului. 


Martorii care au văzut accidentul declară că, într-adevăr, motocicleta avea viteză foarte mare, dar că autoturismul nu i-a acordat prioritate.  Potrivit prietenilor săi, care au venit la locul accidentului, tânărul, student în ultimul an la Inginerie, împrumutase motocicleta de la un amic, deoarece a lui era defectă. Traficul pe drumul judeţean 119 B a fost întrerupt timp de mai mult de o oră şi jumătate, până când şoseaua a fost curăţată de resturile motocicletei, iar poliţiştii şi-au încheiat cercetarea.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite