Bacău: S-a aruncat cu pelerina în prăpastie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 24 de ani din Oneşti (judeţul Bacău), a murit sâmbătă noaptea, după ce a căzut într-o prăpastie adâncă de 200 de metri din masivul Piatra Craiului. Ana Maria Conovăleanu se

O tânără de 24 de ani din Oneşti (judeţul Bacău), a murit sâmbătă noaptea, după ce a căzut într-o prăpastie adâncă de 200 de metri din masivul Piatra Craiului. Ana Maria Conovăleanu se afla pe munte împreună cu un grup de prieteni şi se îndreptau către refugiul Grind. Pentru a scurta drumul, fata şi doi amici s-au abătut de la traseu. Ana Maria şi-a luat pelerina de ploaie şi s-a lăsat să alunece pe iarba udă. Ea nu s-a mai putut opri şi a căzut într-o prăpastie. Prietenii ei au sunat imediat după ajutor.

Salvamontiştii au ajuns în două ore la locul tragediei. „Am găsit-o în comă profundă, cu multiple plăgi, capul spart, maxilarul rupt şi lovituri puternice la bazin şi picioare”, a spus Nicolae Pivodă, de la Salvamont Zărneşti. Tânăra a fost coborâtă de pe munte ieri dimineaţă, dar a murit înainte să ajungă la poale. Trupul neînsufleţit a fost dus la morga Spitalului Zărneşti.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite