Bacău: 150 de “pietoni” noi într-o lună

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: 150 de “pietoni” noi într-o lună
Bacău: 150 de “pietoni” noi într-o lună

Peste 150 de şoferi au rămas fără permis de conducere în ultima lună, după ce au fost prinşi de poliţişti cu diverse abateri, în timpul unor acţiuni de control pe DN 2.

Poliţia Rutieră Bacău urmăreşte scăderea numărului de accidente grave şi mai ales al numărului deceselor cauzate de evenimentele rutiere. Numai în ultima lună au rămas pietoni 154 de conducători auto, iar poliţiştii au aplicat peste 4.000 de sancţiuni, totul în cadrul unor acţiuni organizate pe DN 2.

Nu urmărim neapărat sancţiunile, nu avem plan de amenzi, însă conducătorii auto trebuie să înţeleagă că nerespectarea regulilor de circulaţie poate să aibă consecinţe tragice, chiar decesul lor sau al altor participanţi la trafic”, a declarat comisarul Dorin Roman, şeful Serviciului Poliţie Rutieră Bacău.

Poliţiştii au reţinut şi 154 de certificate de înmatriculare şi au constatat 16 infracţiuni, pentru care au întocmit dosare penale. Astăzi, dar şi în zilele următoare Poliţia Rutieră va sta cu ochii pe şoferii indisciplinaţi, iar radarele poliţiştilor băcăuani se vor afla pe DN 2, precum şi pe alte drumuri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite