O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite după ce maşina în care erau s-a răsturnat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşină răsturnată (foto: adevarul)
Maşină răsturnată (foto: adevarul)

O tânără de 18 ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident produs pe DN 11 Bacău - Oneşti, în localitatea Bîrsăneşti, judeţul Bacău, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea şoselei.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc în localitatea Bîrsăneşti, de pe DN 11 Bacău - Oneşti, întrucât şoferul maşinii, un tânăr de 20 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă.

Conform anchetatorilor, şoferul a pierdut controlul asupra direcţie de mers şi, într-o curbă la stânga, a intrat în derapaj, iar după ce a părăsit şoseaua s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului, transmite Mediafax.

"În urma accidentului, şoferul şi cele trei pasagere din autoturism au fost transportate la Spitalul Municipal Oneşti. Din păcate, ocupanta locului din dreapta-spate a maşinii a murit la aproximativ două ore de la internarea în spital din cauza traumatismelor suferite", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului autoturismului implicat în accident pentru ucidere din culpă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite