Bacău: Un tată și-a ucis fiul pentru că a vrut să-și apere mama

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Un tată și-a ucis fiul pentru că a vrut să-și apere mama
Bacău: Un tată și-a ucis fiul pentru că a vrut să-și apere mama

Costică Timaru din comuna Tamași și-a înjunghiat fiul cu un cuțit în zona toracică pentru că i s-a reproșat că nu a muls vaca

Familia Timaru din comuna Tamași a pierdut doi copii în numai doi ani de zile. După ce, în urmă cu doi ani unul dintre cei cinci copii ai familiei a murit pentru că a băut otravă crezând că este apă azi noapte încă un membru al familie și-a pierdut viața în mod tragic.

Costică Timaru, de 61 de ani, s-a supărat pe fiul său Ovidiu, de 30 de ani, pentru că a încercat să-i ia apărarea mamei sale și l-a înjughiat în zona toracică. Tânărul a murit pe loc deși rudele acestuia au încercat să-i acorde primul ajutor.

Am venit împreună cu fiul meu de la pădure. Când am ajuns acasă m-am luat la ceartă cu soțul pentru că nu a muls vaca. Băiatul a încercat să ne despartă iar taicăsu l-a înjunghiat. Mi-a omorât copilu pentru că alcoolul i-a luat mințile”, ne-a declarat Silvia Timaru, mama decedatului.

Tatăl nu-și recunoaște vina
 

Chiar dacă polițiștii l-au arestat imediat pe criminal acesta a refuzat să-și recunoască fapta. Bărbatul susține că fiul și-a băgat singur cuțitul în zona inimii pentru a-i face lui viața un chin. ”S-a omorât singur. A făcut acest gest ca să-mi facă mie rău, să intru eu în pușcărie. Îmi pare rău că a murit că este fiul meu dar nu eu l-am înjunghiat”, ne-a declarat Costică Timaru, tatăl acuzat de crimă.

Polițiștii băcăuani nu au însă niciun dubiu în privința crimei și au emis deja un mandat de arestare de 29 de zile. ”Momentan Costică Timaru este reținut în arestul Poliției Bacău și se efectuează cercetări sub acuzația de omor calificat. Dacă va fi găsit vinovat Costică Timaru riscă peste 15 ani de închisoare”, ne-a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite