Bacău: S-au pus în vânzare biletele de tratament pentru pensionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: S-au pus în vânzare biletele de tratament pentru pensionari
Bacău: S-au pus în vânzare biletele de tratament pentru pensionari

Începând de astăzi Casa Județeană de Pensii  a scos la vânzare un număr de 356 de bilete de tratament balnear pentru pensionarii din municipiul Bacău

Casa Județeană de Pensii (CJP) Bacău a scos la vânzare, începând de astăzi, biletele de tratament destinate pensionarilor din municipiul Bacău pentru seria a X-a din acest an.

Pentru această serie CJP Bacău a primit un număr de 356 de bilete de tratament, atât în stațiunile proprii ale Casei Naționale de Pensii cât și în stațiunile cu care aceasta are încheiat un contract de prestări servicii.

În municipiul Onești distribuirea biletelor se va face începând cu data de 10 iulie și numai către persoanele care și-au depus deja cererile la registratura Casei Locale și se află pe listele de alocare. ”Persoanele care vin să-și ridice biletul de tratament balnear trebuie să prezinte, în mod obligatoriu, cuponul de pensie pe luna iunie 2009”, ne-a declarat Daniela Adjudeanu, purtătorul de cuvânt al CJP Bacău.

Totodată, începând cu data de 16 iulie, CJP Bacău va scoate la vânzare biletele de tratament pentru seria a X-a aferente persoanelor de pe listele de alocare ce nu s-au prezentat în vederea ridicării acestora până în data de 15 iulie, ora 14.30

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite