Bacău: A murit după ce a fost lovit de oglinda unei maşini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: A murit după ce a fost lovit de oglinda unei maşini
Bacău: A murit după ce a fost lovit de oglinda unei maşini

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a murit ieri, după ce a fost lovit de oglinda unei autoutilitare, în apropierea oraşului Oneşti.

Potrivit poliţiştilor băcăuani, accidentul s-a produs ieri seară, pe DN 11,  în afara localităţii Oneşti „Sorin M., 35 ani, în timp ce conducea o autoutilitară, pe direcţia de mers Oneşti – Braşov, a acroşat cu oglinda retrovizoare dreapta un pieton care se deplasa pe partea dreaptă, în acelaşi sens de mers, pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului, bărbatul a cărui identitate nu a putut fi stabilită a decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, subinspector Narcisa Butnaru.

Poliţiştii au făcut publice următoarele date despre victimă: bărbat, vârstă aproximativ 40 – 45 ani, înălţime 1,70 m, păr blond - şaten, faţă ovală, îmbrăcăminte şi încălţăminte uzate – geacă piele neagră, pulover culoare neagră închis la baza gâtului, pantaloni  gri, ghete dinimitaţie de piele, cu fermoar. Conducătorul auto a fost testat cu etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Şoferului i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările continuă , pentru stabilirea identităţii victimei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă.
 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite