Bacău: A murit într-un incendiu în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: A murit într-un incendiu în propria casă
Bacău: A murit într-un incendiu în propria casă

Tragedia s-a întămplat aseară în jurul orei 24.00 în comuna Nicolaie Bălcescu.

Marți seară, la miezul nopţii o băcăuancă a murit în propria casă. La ora 24.00 Garda de Intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău a intervenit în satul Valea Seacă din comuna Nicolaie Bălcescu pentru a stinge un incendiu izbucnit la gospodăria lui Ștefan Bradu.

 ” În cel mai scurt timp la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de intervenţie, încadrate cu 12 subofiţeri. La sosirea gărzii de intervenţie s-a constatat că incendiul se manifesta la acoperişul casei, cât şi în interiorul acesteia şi la o anexă”, a explicat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspecoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

Casa bărbatului în vârstă de 74 de ani era o construcție cu pereții din paiantă și acoperișul din astereală de lemn cu învelitoare din tablă.

În urma incendiului, care se pare că a avut drept cauză jarul căzut din sistemul de încălzire, soția bărbatului în vârstă de 62 de ani, Elena Bradu, a fost găsită fără suflare. În casă au ars bunuri din trei camere, aproximativ 80 de mp din acoperișul casei și 35 mp din acoperișul anexei.

 ”La locul intervenţiei s-a deplasat şi echipajul S.M.U.R.D. Bacău care a acordat primul ajutor lui Ștefan Bradu, acesta având are arsuri pe aproximativ 36 % din suprafaţa corpului. Bărbatul cunoscut ca fiind un consumator de băuturi alcoolice a fost transportat la  Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău de către echipajul de salvatori”, a mai declarat Andrei Grecu.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite