A furat maşina părinţilor şi a ajuns cu ea în şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 ani din comuna băcăuană Răcăciuni a sunat la 112, pe 28 septembrie, în jurul orei 04.00, pentru a reclama că i-a fost furat autoturismul din curtea locuinței.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că în acea noapte fiul reclamantului, de 18 ani, a luat cheile autoturismului din camera tatălui său, în timp ce acesta dormea, şi a plecat la plimbare prin sat.

Acesta a pierdut controlul mașinii și a intrat în șanţ. După impact, tânărul a abandonat autoturismul a mers la locuința sa pe jos și a lăsat cheia în locul din care a luat-o.

 "Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodată din verificările efectuate polițiștii au mai stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pemtru nicio categorie de vehicule", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt între rude, conducere pe drumurile publice a unui autovehidul de către o persoană care nu posedă permis și conducere sub influența alcoolului.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite