Bacău: INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol
Bacău: INCREDIBIL: Şi-a ucis fetiţa de trei ani pentru că a confundat-o cu un diavol

O fetiţă de trei ani şi două luni din Bacău a murit duminică, după ce a fost înjunghiată în gât şi inimă, chiar de către tatăl ei, după cum au precizat procurorii.

Alexandru Gavrilă şi-a înjunghiat fiica, apoi a urcat într-o maşină şi a provocat un accident de circulaţie, lovind frontal un autobuz plin cu pasageri. “A venit direct spre mine, de parcă ar fi vrut să se omoare. Noroc că l-am văzut din timp şi am putut să frânez, că s-ar fi întâmplat o nenorocire”, a declarat şoferul autobuzului în timp ce se afla la Unitatea Primire Urgenţe a spitalului băcăuan.

Gavrilă a fost rănit uşor în accident şi a fost imediat reţinut de poliţişti. Martorii care au asistat la reţinerea sa spun că bărbatul ar fi motivat crima prin faptul că l-a văzut pe diavol în fetiţa sa şi a crezut că lucrează pentru Dumnezeu dacă o înjunghie. Imediat, locul crimei a fost izolat, iar criminaliştii şi procurorii au început cercetările.

Din primele date de anchetă, din discuţiile cu martorii oculari şi din cercetarea efectuată la faţa locului se reţine că, în jurul orei 14,30 - 15 suspectul Gavrilă Alexandru, în vârstă de 25 de ani se afla în locuinţa socrilor dumnealui, împreună cu aceştia, cu soţia şi fiica minoră de 3 ani şi două luni. Din motive încă neelucidate, a pus mâna pe un cuţit de bucătărie, şi-a trezit fetiţa din somn şi a înjunghiat-o în zona gâtului şi în zona toracică, producându-i grave leziuni. Fetiţa a fost transportată de urgenţă la spital şi la foarte scurt timp a decedat. Continuăm cercetările cu suspectul în stare de reţinere. Vom pune în mişcare acţiunea penală şi la finalizarea primelor cercetări îl vom prezenta instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, a declarat procurorul Felix Bănilă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău.


 

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite