Bacău: S-a spânzurat din cauza unei dezamăgiri în dragoste

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: S-a spânzurat din cauza unei dezamăgiri în dragoste
Bacău: S-a spânzurat din cauza unei dezamăgiri în dragoste

O tânără de 20 de ani din comuna Tîrgu Trotuş s-a spânzurat ieri, după ce a scris un bilet de adio în care îşi motiva gestul.

Tragedia a întristat toată suflarea satului Tuta, localitate cu peste două mii de suflete. Brigita Gondoş avea doar 20 de ani, însă viaţa ei s-a sfărşit în bucătăria părinţilor, unde a decis să-şi ia zilele.

Tânăra a fost găsită decedată, spânzurată în bucătăria gospodăriei din satul Tuta. A lăsat un bilet în care îşi motiva gestul prin decepţii sentimentale. În afara şanţului specific rezultat pe gât în urma spânzurării, nu au fost găsite alte urme de violenţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, Narcisa Butnaru.

Decesul a fost constatat de medicul de familie din comună, care se afla în apropiere atunci când rudele au găsit cadavrul. Trupul neînsufleţit al fetei a fost dus la morga Spitalului Municipal Moineşti, iar biletul şi alte probe ridicate de la locul sinuciderii sunt cercetate de poliţiştii criminalişti din Oneşti. Potrivit Poliţiei Tîrgu Trotuş, în comună nu s-a mai înregistrat o sinucidere sau un deces suspect de aproape cinci ani.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite