Bacău: O mamă și-a pus capăt zilelor în leagănul copiilor săi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: O mamă și-a pus capăt zilelor în leagănul copiilor săi
Bacău: O mamă și-a pus capăt zilelor în leagănul copiilor săi

Femeia s-a spânzurat fără să lase niciun bilet în care să-și explice gestul

Simona Macovei (31 de ani) din comuna Gioseni, județul Bacău a hotărât să-și pună capăt zilelor spânzurându-se de leagănul propriilor săi copii. Femeia avea grijă singură de cei doi copii, o fată de opt ani și un băiat de 14 ani, soțul fiind plecat la muncă în Italia.

Vecinii Simonei nu își pot explica gestul femeii și nici nu știu ce ar fi putut-o împinge să facă un asemenea gest. ”S-a mutat în comună la noi acum cinci luni de zile. Nu știm mai nimic despre ea. Părea o femeie de treabă și își vedea de gospodăria ei. Chiar nu îmi pot explica de ce a făcut acest gest”, ne-a declarat Silvia Filip, una din vecinele femeii.

Cel mai șocat de cele întâmplate este bărbatul care a fost anunțat de fiul femeii că mama sa s-a spânzurat. Bărbatul spune că a făcut eforturi mari ca să o resusciteze pe tânără dar încercările sale de a o readuce la viață s-au soldat cu eșec. ”Era spânzurată chiar de leagănul copiilor. Sunt foarte afectat de cele întâmplate pentru că a murit practic în brațele mele. Când a sosit salvarea deja era moartă”, ne-a declarat Valerian Țâmpu, bărbatul care a încercat să o readucă pe femeie la viață.

Cei doi copii au fost deja luați de bunica lor dinspre mamă care va avea grijă de ei până ce tatăl lor se va întoarce acasă din Italia.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite