Bacău: Un bărbat și-a surprins soția în pat cu doi consăteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Un bărbat și-a surprins soția în pat cu doi consăteni
Bacău: Un bărbat și-a surprins soția în pat cu doi consăteni

Omul era plecat la muncă într-un alt județ dar a fost anunțat de isprava femeii de unul din cei doi copii ai săi

Un bărbat din Bacău a văzut negru în fața ochilor când unul din copii săi i-a telefonat să vină de urgență acasă pentru că mama sa își face de cap cu un alt bărbat. Gheorghe Andrușcă (37 de ani) locuiește în comuna Oituz din județul Bacău dar în ziua când a primit nefericitul telefon se afla la muncă în Târgu Secuiesc.

Din păcate pentru el ce era mai rău s-a adeverit. Nevasta sa, Mariana Andrușcă (35 de ani), era în casă cu un alt bărbat și asta nu era totul. Într-o cameră alăturată un alt individ își aștepta rândul la soția omului.  Supărat pe cele văzute Andrușcă nu a mai stat pe gânduri și i-a aplicat femeii o bătaie cu pumnii și picioare până ce aceasta a reușit să fugă la un vecin.

Din nefericire, după câteva ore, femeia a intrat în comă și a fost internată la spitalul din Bacău. Chiar dacă Mariana Andrușcă are, potrivit medicilor, șanse foarte mici să își revină din comună toți sătenii sunt de partea soțului.

Singurul lor regret este că omul riscă să facă pușcărie fiindcă nevasta îi punea coarne. ”Așa ceva nu s-a mai auzit în comuna noastră. Femeia asta era în stare să se culce cu tot satul dacă ar fi putut”, ne-a declarat Mihai Ioja, unul dintre vecinii celor doi soți.

Soția infidelă, apărată de mamă
 
Nici celelate femei din sat nu sunt de partea Marianei. ”Ne-a făcut satul de râs și îl bagă pe soțul ei nevinovat în pușcărie pentru că ei nu-i mai ajungeau bărbații”, ne-a spus revoltată Maricica Rareș, o altă vecină.

Singurii care încearcă să îndrepte imaginea femeii sunt rudele acesteia. ”Nu trebuia să o bată așa tare. Dacă a găsit-o în pat cu altul trebuia să dea divorț de ea dar să nu o omoare”, ne-a spus Domnița Boacă, mama soției infidele.

Cel mai echilibrat dintre săteni este vecinul care a adăpostit-o pe Mariana de furia soțului. ”Eu cred că amândoi sunt vinovați. Ea că s-a destrăbălat cu alți bărbați și el pentru că a bătut-o fără să mai știe ce face”, ne-a spus Andrei Boacă, vecinul la care femeia a fugit din mâinile soțului.

Soțul încornorat are regrete

Gheorghe Andrușcă nu a apucat să meargă în vizită la spital la soția sa dar crede că în câteva zile se va duce să vadă ce face. Se roagă să nu moară ca să scape de pușcărie. Îi pare rău doar de un singur lucru: că a bătut-o prea tare. ”Am văzut negrul în fața ochilor. Era în pat cu un bărbat de 27 de ani. Ulterior am aflat că în altă cameră mai era un bărbat. Eu eram la muncă să fac bani iar ea se distra cu alții la mine în casă. Îmi pare rău că am bătut-o așa de tare dar nu m-am putut abține”, ne-a declarat Gheorghe Andrușcă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite