Oamenii din Bacău, speriaţi de „Râmaru de Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Ionuţ Nicoale continuă să afecteze vieţile oamenilor la mai bine de un an de la moartea sa.

Casa din Bacău, în care bărbatul le-a ucis pe cele două tinere din Braşov, continuă să fie pustie. Nimeni nu vrea să o închirieze, deşi este bine întreţinută şi situată într-un cartier rezidenţial din oraş. Proprietarul a dat zeci de anunţuri, dar nimeni nu vrea să locuiască în „casa groazei".

Crimă oribilă
George Ionuţ Nicolae le-a ucis cu sânge rece pe Vasilica Mihai (27 ani) şi pe Mădălina Motrun (17 ani) în anul 2007. Le-a învelit în saci de plastic, după care le-a îngropat în curtea casei din Bacău. Trupurile celor două fete au fost descoperite după aproape un an când vecinii au sesizat un miros greu.

George Ionuţ Nicolae avea la momentul crimelor 26 de ani şi şi-a recunoscut faptele. A povestit că a ucis-o mai întîi pe Vasilica Mihai, în mai 2007, într-o pădure de lângă Zărneşti. A făcut-o pentru cei 2.000 de euro pe care fata îi făcuse muncind în Italia. Pe Mădălina Motrună a omorât-o în septembrie 2007. Tot pentru bani. Ştia că are 30.000 de euro, bani obţinuţi de părinţii ei prin vânzarea unui teren.

Ucis de colegul de celulă

George Ionuţ Nicolae nu a mai apucat să-şi primească pedeapsa deoarece, în mai 2009, a fost sugrumat de colegul de celulă. Mihai Szasz (21 ani) şi-a motivat fapta spunând că a cedat nervos după ce a auzit detaliile sinistre ale crimelor comise de Nicoale, povestite chiar de autor. Mihai Szasz a fost acuzat de omor, iar procesul său este pe rol. Tânărul este încarcerat la Penitenciarul Codlea şi mai are la activ condamnări pentru furt, tâlhărie şi încălcări ale legii circulaţiei. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite