Bacău: La doar 13 ani, hoţi de biciclete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: La doar 13 ani, hoţi de biciclete
Bacău: La doar 13 ani, hoţi de biciclete

Poliţiştii băcăuani se confruntă şi cu cazuri mai puţin obişnuite. Doi copii au fost prinşi de două ori în trei nopţi, după ce furaseră biciclete şi alte bunuri.

Doi copii, de 13, respectiv 14 ani, au furat în una din nopţile trecute o trotinetă, două biciclete, două receivere pentru antenă satelit şi o pereche de role. Bunurile erau depozitate într-o magazie, în curtea unui bloc de pe strada Energiei din Bacău. „În baza sesizării şi în urma urma investigaţiilor efectuate in cauză, poliţiştii au identificat, pe strada Mioriţei, doi minori de 13 şi 14 ani, asupra cărora se aflau bicicletele sustrase”, a precizatpurtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău, subinspector Narcisa Butnaru. 

Poliţiştii au stabilit că cei doi au pătruns în curtea imobilului şi au sustras bunurile respective. Au păstrat bicicletele şi au ascuns celelalte bunuri. Prejudiciul a fost recuperat în mare parte, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Numai că povestea celor doi hoţi minori nu s-a terminat aici, după cum explică poliţiştii: „La data de 05.10.2009, în jurul orei 1.30, o patrulă mixtă de siguranţă publică, ce se afla în serviciul de patrulare pe strada Mioriţei din Bacau, a observat doi tineri care se deplasau pe stradă având asupra lor o bicicletă, despre care aceştia au declarat  că au sustras-o in jurul orei 01:00, dintr-o boxă aflată la intrarea în scara unui imobil de pe strada Mioriţei”, a mai declarat purtătorul de cuvânt. Poliţiştii i-au identificat şi au constatat că sunt aceiaşi copii prinşi în urmă cu două nopţi după ce furaseră mai multe obiecte. Şi de această dată s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite