Bacău: Un copil de doi ani și jumătate a fost omorât cu bestialitate în condiții misterioase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Un copil de doi ani și jumătate a fost omorât cu bestialitate în condiții misterioase
Bacău: Un copil de doi ani și jumătate a fost omorât cu bestialitate în condiții misterioase

Medicii legiști spun că micuțul prezenta pe tot corpul multiple leziuni provocate de lovituri aplicate cu pumnul și picioarele


Un copil de doi ani și jumătate din comuna Oncești a murit ieri seară după ce, susține tatăl acestuia, ar fi căzut dintr-o căruță. Declarația tatălul i-a luat însă prin surprindere pe medicii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Bacău care au descoperit în urma autopsiei că băiețelul prezenta pe tot corpul urme de violență.

Copilul prezenta multiple leziuni pe tot corpul. Sunt urme clare că băiețelul a fost bătut cu bestialitate. Am anunțat poliția pentru că e clar că este vorba de un omor”, ne-a declarat Nory Weisselberg, medic legist ăn cadrul SML Bacău.

Mama copilului este însă convinsă că viața copilului a fost curmată de tatăl său. Femeia susține că soțul este violent și a fost nevoită ca în urmă cu jumătate de an să plece de acasă pentru că nu mai suporta să fie bătută. Nu și-a luat și cei doi copii cu ea pentru că soțul nu i-a dat voie. Crede însă cu tărie că vinovat de crimă se face soțul ei. ”Este un om foarte violent. Nu iubea acest copil și îmi spunea tot timpul că nu este al lui. Îl bătea în fiecare zi fără niciun motiv”, ne-a declarat Lavinia Benescu, mama copilului.

Deși autopsia contrazice declarația tatălui, acesta din continuă să se considere nevinovat. Mai mult chiar omul spune că nu a avut niciodată un comportament violent față de copilul său. ”Eu am grijă de amândoi copii. Am fost plecat la pădure ca să tai lemne iar cel mic a căzut din căruță și s-a lovit. Eu nu am dat niciodată în el”, ne-a declarat Sorin Benescu, tatăl copilului.

Polițiștii au început o anchetă pentru a stabili condițiile în care s-au petrecut faptele și cine se face vinovat de moartea micuțului. Aceștia s-au ferit însă să facă declarații dar tatăl copilului a fost deja luat de acasă și dus la poliție pentru a fi anchetat.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite