Patronul firmei de pază Sigma Security s-a sinucis azi-noapte în timp ce vorbea la telefon cu fiul său UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Se pare că bărbatul era distrus de moartea soţiei, care a pierdut lupta cu cancerul în urmă cu 40 de zile. Ieri a avut loc chiar slujba de pomenire a acesteia, ocazie cu care apropiaţii lui Cătălin Ghiba l-au putut vedea mai trist decât de obicei. Nimeni, însă, nu a putut preveni tragedia.

Ora 14.00

Cadavrul omului de faceri Cătălin Ghiba a fost dus la morga Spitalului județean de Urgență Bacău. Medicii urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările care au dus la decesul acestuia. Cătălin Ghiba a fost de meserie inginer, iar de 10 ani este patronul firmei de pază Sigma Security.

Ora 11.15

Omul de afaceri prezenta o plagă împușcată în zona parietală dreapta (n.r. tâmplă). Cătălin Ghiba a fost găsit de polițiștii criminaliști cu un pistol cu glonț tot în mâna dreaptă. „Potrivit legii, Cătălin Ghiba avea dreptul să folosească acest tip de armament“, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție județean Bacău. Pe data de 25.10. 2006, patronului firmei de pază Sigma Security i-a fost eliberat atestatul de detectiv particular.

Ora 9.03: Băcăuanul, în vârstă de 56 de ani, avea doi copii, un fiu, Tudor, cu care a vorbit în noaptea tragediei şi încă o fiică.

Ora 8.29: Primele informaţii arată că omul de afaceri băcăuan şi-a luat viaţa folosind un pistol.

Drama sa a început în urmă cu câţiva ani, atunci când soţia lui a fost diagnosticată cu cancer. Acesta a dus-o inclusiv la o clinică în Israel, dar femeia nu a supravieţuit. Ieri s-au împlinit 40 de zile de la decesul acesteia. La praznic, apropiaţii l-au putut vedea pe Cătălin Ghiba foarte răvăşit. Acesta a fost însoţit de fiul său şi de prietena acestuia, căreia i-ar fi dat chiar o brăţară de aur masiv.

Tudor Ghiba

Tudor Ghiba, fiul omului de afaceri a auzit la telefon cum tatăl său și-a pus capăt zilelor

Tudor Ghiba, fiul omului de afaceri, a auzit la telefon momentul în care tatăl său și-a pus capăt zilelor

După praznic, cei doi tineri au plecat în vizită la părinţii fetei. În timpul nopţii băiatul omului de afaceri i-ar fi dat un telefon acestuia pentru a vedea cum se simte, iar în cursul conversaţiei a auzit un zgomot puternic. Tânărul a încercat după aceea să-şi mai contacteze părintele, dar nu a mai reuşit.

Vom reveni cu amănunte.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite